El-Andersson / Karriär / El-skåpsmontörer med bredd och spets
El-skåpsmontörer med bredd och spets

Vill du utvecklas i en av Hallands mest kända elfirmor? Vi söker el-skåpsmontörer till vårt proffsiga och inkluderande team. Som El-skåpsmontör får du arbeta med projekt i varierande storlek som du bygger efter ritning.

El-Andersson är ett familjeägt företag i tredje generationen som har sina rötter i Vessigebro utanför Falkenberg. Vi har bred kompetens och hjälper våra kunder med allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Särskilt kända är vi för vår spetskompetens inom installationer, styrskåp och programmering för maskiner samt VA- och processindustri. Allt som vi gör, gör vi med kunden i fokus, och vi är omtyckta för vårt trevliga bemötande och vår höga servicenivå. I dag är vi ett 40-tal medarbetare och befinner oss i stark tillväxt. Vill du vara med på resan? Just nu söker vi elskåpsmontörer som vill bli en del av vårt härliga team.

Du kommer att arbeta med:
- Styrskåpsbyggnation efter ritning
- Jobb av varierande storlek
- Montering
- Säkerhet

Vi söker dig som har:
- Avslutad gymnasieutbildning gärna med el-teknisk inriktning
- B-körkort
- Dokumenterad erfarenhet från el-skåpsbyggnation är meriterande
- Kunskap att arbeta självständigt

Som person är du:
- Engagerad
- Lösningsfokuserad och serviceinriktad
- Säkerhetsmedveten
- Driftig och målinriktad
- Samarbetsvillig och initiativrik
- Strukturerad och ordningsam
- Ansvarsfull och lojal

Hos oss får du jobba i en positiv och välkomnande miljö där du får chansen att utvecklas i ditt jobb. El-Andersson är ett företag som präglas av ordning och reda och som ger våra medarbetare möjlighet att fokusera på att utföra ett bra jobb av hög kvalitet. Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken i en trygg och stabil verksamhet som har resurserna och viljan att satsa på framtidens lösningar. Vi erbjuder självklart möjlighet till kompetensutveckling och olika typer av personalförmåner, bland annat friskvård.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Lönen sätts individuellt. Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta Jonas Persson på telefon, 0346-713333.

Vi vill ha din ansökan senast 2022-09-25 och du skickar den till
jobb@el-andersson.se. Urval sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsfirmor i denna rekrytering.

Vi ser fram emot att lära känna vår nya kollega!

sbcert
El-rätt
medlemslogga
Kreera web&design Logo