El-Andersson / Karriär / Elkonstruktör
Elkonstruktör

Vill du arbeta på ett utvecklingsinriktat företag? Hos El-Andersson får du chansen till ett framtidsjobb! Vi står inför många nya uppdrag och för att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en Elkonstruktör.

El-Andersson är ett familjeägt företag i tredje generationen som har sina rötter i Vessigebro utanför Falkenberg. Vi har bred kompetens och hjälper våra kunder med allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Särskilt kända är vi för vår spetskompetens inom installationer, styrskåp och programmering för maskiner samt VA- och processindustri. Allt som vi gör, gör vi med kunden i fokus, och vi är omtyckta för vårt trevliga bemötande och vår höga servicenivå. I dag är vi ett 40-tal medarbetare och befinner oss i stark tillväxt. Just nu söker vi en elkonstruktör som vill bli en del av vårt härliga gäng. I den här tjänsten kommer du att bilda team med vår konstruktionsledare och våra konstruktörer.

Du kommer att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag vilket kommer styras av kundens behov och din kompetens. Du kommer arbeta med konstruktion och dokumentationsarbete enligt specifikation från beställare, sidoentreprenörer och El-Anderssons specifikationer.

Vi söker dig som har:
- Teoretisk el-teknisk utbildning på gymnasie-, eftergymnasial eller på högskolenivå.
- Arbetat med elinstallationer som elektriker
- Erfarenhet av elkonstruktion av kretsscheman.
- Erfarenhet av CAD program.
- Meriterande är elkonstruktion i E-plan Electric P8.
- B-körkort då resor förekommer.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du:
- Självgående och engagerad
- Lösningsfokuserad och serviceinriktad
- Driftig och målinriktad
- Samarbetsvillig och initiativrik
- Strukturerad och ordningsam
- Ansvarsfull och lojal

Hos oss får du jobba i en positiv, välkomnande, dynamisk och fartfylld miljö som präglas av tillväxt. El-Andersson är ett företag där ordning och reda är viktigt och som ger våra medarbetare möjlighet att fokusera på att utföra ett bra jobb av hög kvalitet. Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken i en trygg och stabil verksamhet som har resurserna och viljan att satsa på framtidens lösningar. Vi erbjuder självklart möjlighet till kompetensutveckling och olika typer av personalförmåner, bland annat friskvård.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Lönen sätts individuellt.
Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta chefen själv:
Anders Andersson, på telefon, 0346-713331.

Vi vill ha din ansökan med personligt brev samt cv senast 2023-02-28 och du skickar den till jobb@el-andersson.se. Urval sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsfirmor i denna rekrytering.

Vi ser fram emot att lära känna vår nya kollega!

sbcert
El-rätt
medlemslogga
Kreera web&design Logo