El-Andersson / Karriär / Nyfiken Projektledare med bredd och spets
Nyfiken Projektledare med bredd och spets

Är du vår nye projektledare med inriktning på el och erfarenhet inom vatten och avlopp (VA)? Vill du vara en del av en engagerad personalgrupp där vi tar vara på allas kompetenser?

El-Andersson är ett familjeägt företag i tredje generationen som har sina rötter i Vessigebro utanför Falkenberg. Vi har bred kompetens och hjälper våra kunder med allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Särskilt kända är vi för vår spetskompetens inom installationer, styrskåp och programmering för maskiner samt VA- och processindustri. Allt som vi gör, gör vi med kunden i fokus, och vi är omtyckta för vårt trevliga bemötande och vår höga servicenivå. I dag är vi ett 50-tal medarbetare och befinner oss i stark tillväxt. Vill du vara med på resan? Just nu söker vi en projektledare som vill bli en del av vårt härliga team.

Din roll
Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och som har drivit större projekt, gärna inom VA eller industri. Din bakgrund kan vara elektriker och du har även erfarenhet av ledande montörsrollen. Annan utbildning och erfarenhet inom projektledning är meriterande. Vi ser att du är drivande och arbetar strukturerat i projekt, jobbar mot uppsatta mål och skapar förtroende i arbetsgruppen. Du drivs av att göra kunden nöjd och att utveckla engagerade medarbetare.

Vi erbjuder
Att arbeta på El-Andersson innebär att du arbetar på ett företag där det finns en gedigen erfarenhet. Kompetensen är bred och intresset för ny teknik och att utvecklas är stort. Vi erbjuder en prestigelös arbetsplats. Vi arbetar hela tiden med att förbättra våra processer och arbetsmetoder. Hos oss får du jobba i en positiv och välkomnande miljö där du får chansen att utvecklas i ditt jobb. El-Andersson är ett företag som präglas av ordning och reda och som ger våra medarbetare möjlighet att fokusera på att utföra ett bra jobb av hög kvalitet. Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken i en trygg och stabil verksamhet som har resurserna och viljan att satsa på framtidens lösningar. Vi erbjuder självklart möjlighet till kompetensutveckling. I vårt erbjudande ingår tjänstebil. Din placering blir i våra nya, fräscha kontorslokaler nära tågstationen i Falkenberg. Här sitter administration, konstruktion och projektledare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Lönen sätts individuellt. Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta vår verksamhetschef Jesper Hultén på telefon 0346-655265.

Din ansökan skickar du till jobb@el-andersson.se och märk ansökan med projektledare eller följ länken nedan och fyll i formuläret. Urval sker löpande.

Sista ansökningsdag är 2024-03-10.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsfirmor i denna rekrytering.

Vi ser fram emot att lära känna våra nya kollegor!

sbcert
El-rätt
medlemslogga
Kreera web&design Logo