El-Andersson / Karriär / Solcellsprojektör
Solcellsprojektör

Vill du jobba med grön energiteknik? Hos El-Andersson får du chansen till ett riktigt framtidsjobb! Intresset för solenergi och elbilar har exploderat bland våra kunder och därför gör vi en storsatsning inom området.

El-Andersson är ett familjeägt företag i tredje generationen som har sina rötter i Vessigebro utanför Falkenberg. Vi har bred kompetens och hjälper våra kunder med allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Särskilt kända är vi för vår spetskompetens inom installationer, styrskåp och programmering för maskiner samt VA- och processindustri. Allt som vi gör, gör vi med kunden i fokus, och vi är omtyckta för vårt trevliga bemötande och vår höga servicenivå. I dag är vi ett 40-tal medarbetare och befinner oss i stark tillväxt. Vill du vara med på resan? Just nu söker vi en solcellprojektör som vill bli en del av vårt härliga gäng. I den här tjänsten kommer du att bilda team med projektledare, elektriker och solcellmontörer.

Du kommer att arbeta med:
Planlägga och ta fram solenergilösningar till kund.
Projektering, dimensionering och beräkningar.
Du konstruerar lösningsförslag som uppfyller både kunden och branschens krav vad gäller prestanda och kvalitet.
Anläggningar av varierande storlek.
Genomföra kundbesök och arbeta med offerter.
Dokumentation

Vi söker dig som har:
Utbildning till solcellsprojektör
El och byggteknisk utbildning är meriterande.
Gärna erfarenhet från liknande arbete.
B-körkort

Som person är du:
Engagerad
Lösningsfokuserad och serviceinriktad
Säkerhetsmedveten
Driftig och målinriktad
Samarbetsvillig och initiativrik
Strukturerad och ordningsam
Ansvarsfull och lojal

Hos oss får du jobba i en positiv och välkomnande miljö där du får chansen att utvecklas i ditt jobb. El-Andersson är ett företag som präglas av ordning och reda och som ger våra medarbetare möjlighet att fokusera på att utföra ett bra jobb av hög kvalitet. Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken i en trygg och stabil verksamhet som har resurserna och viljan att satsa på framtidens lösningar. Vi erbjuder självklart möjlighet till kompetensutveckling och olika typer av personalförmåner, bland annat friskvård.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Lönen sätts individuellt. Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta chefen själv:
Anders Andersson, på telefon, 0346-713331.

Vi vill ha din ansökan senast 2023-06-11 och du skickar den till jobb@el-andersson.se. Urval sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsfirmor i denna rekrytering.

Vi ser fram emot att lära känna vår nya kollega!

sbcert
El-rätt
medlemslogga
Kreera web&design Logo